دنبال چه چیزی هستید؟

دانلود برنامه Elmedia Player Pro 8.12 برای مک

اگر در نصب برنامه‌ها مشکل دارید، از «خدمات VIP نصب برنامه‌های» تیم مک نید استفاده کنید. استفاده از خدمات ویژه

اسکرین‌شات‌ها

Elmedia Player Pro​ یک برنامه حرفه‌ای جهت اجرای فایل‌های مدیا بر روی مک شماست که از بسیاری از فرمت فایل‌های صوتی و تصویری شامل FLV , SWP , MP4 , MOV , DAT , MP3 و … پشتیبانی می‌کند.

این برنامه دارای امکانی است که می‌توانید از طریق مرورگر خود ویدئو‌های آنلاین را مستقیم از داخل برنامه ببینید.

برنامه Elmedia Player Pro  شامل ابزار‌های کاملی جهت ویرایش فایل‌ها صوتی، ویرایش فایل‌های تصویری برای خروجی بهتر و.. را داراست که به صورت شگفت آوری بهینه شده است!

همچنین برنامه دارای قابلیتی است که به شما اجازه ویرایش فایل‌های زیرنویس خود را می‌دهد.

ویژگی‌های نسخه Pro:

  • دانلود ویدئو از وبسایت‌های اینترنتی
  • ساخت اسکرین شات از هر لحظه
  • ذخیره پروژه‌ها به عنوان SWF
برای اطلاع رسانی از «برنامه‌های رایگان شده روز، آموزش‌های کاربردی، تخفیف‌های اکانت‌های VIP و حل مشکلات مک» عضو کانال تلگرامی مک نید شوید.
عضویت در کانال تلگرام

برنامه‌های مشابه Elmedia Player

Downie

Camtasia

Omni Downloader

Elmedia Player Pro 8.15

Movist Pro

Infuse Pro

4K Tokkit Pro

DaVinci Resolve Studio 18.1.4

Wondershare Filmora X

VideoDuke

4K Video Downloader Pro

PullTube

Tipard Blu-ray Player 6.2.52

Elmedia Player Pro 8.13

  1. mohammad.taghi.elmi@gmail.com۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۱:۵۷

    سلام وقت بخیر

    بد از unzip کردن نرم افزار و اجرا کردن فایل اجرایی، ترمینال باز میشه که میگه enter بزنیم! بعد از اون نصب ادامه پیدا نمیکنه و نصبی انجام نمیشه!

    ممنون از سایت فوق العاده شما.

    • مسعود نیکومنش۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۸

      سلام کاربر عزیز،
      شما چه فایلی رو اجرا می‌کنید؟
      بعد از اکسترکت کردن، فایل DMG رو اجرا کنید و آیکن برنامه را به داخل پوشه Applications منتقل کنید.
      سپاس

      • mohammad.taghi.elmi@gmail.com۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۱

        بعد از اکسترکت کردن و اجرای فایل DMG، فایل های اجرایی کرک TNT اجرا میشود و با باز کردن ترمینال توسط TNT ما باید Enter را بزنیم که پوشه ای که شما اشاره کردین رو نشان بدهد تا بتوانیم فایل را به داخل Applications منتقل کنیم!

        در صورتی که TNT کار نمیکند!

        • مسعود نیکومنش۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۹

          خیر به‌این صورت نیست.
          زمانی که فایل DMG رو اجرا کردید باید آیکن برنامه رو ببنیدید.
          اگر اینطور نیست یک فیلم از نحوه‌ی باز کردن فایل و … به info@macneed.ir ارسال کنید تا بررسی و راهنمایی‌تون کنیم.
          سپاس

ابتدا وارد شوید تا بتوانید دیدگاهی ارسال کنید